Koncepter og løsninger

PFA Ejendomme er investeret i adskillige porteføljeselskaber. De har hvert deres fokus og bidrager hver især til en veldiversificeret portefølje. Vi har udviklet og etableret ejendomskoncepter for fremtidens kontorer, fleksible logistikejendomme, bæredygtige boliger samt standarder inden for seniorbofællesskaber og friplejehjem. Her nedenfor kan du læse mere om de forskellige ejendomskoncepter.

 

The Union – moderne servicerede flerbrugerkontorer

Hos PFA har vi en stærk tro på, at en god forretning ikke alene handler om bundlinje og profit. I dag oplever vi, at virksomhederne især er optaget af muligheden for at tiltrække de rigtige medarbejdere og deres evne til at vise samfundssind gennem grøn omstilling. Det vil vi gerne hjælpe virksomhederne med at understøtte ved at skabe de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning.

Hos The Union bliver du en del af et inspirerende fællesskab af landsdækkende og servicerede flerbrugerkontorhuse med adgang til unikke fællesfaciliteter, et stort businessnetværk og mulighed for hurtigt at skrue op og ned for dit lejemål alt efter behov.

Læs mere

Carlsberg Byen – når fortid, nutid og fremtid forenes

Efter 160 år som lukket industrigrund bliver der bygget et nyt københavnerkvarter på de samme arealer, hvor bryggerheste og ølvogne kørte rundt i gaderne i sin tid. Carlsberg Byen er ikke et projekt, et område, et byggeri eller en vision. Det er et sted, man bor, står af, hænger ud, tager hen, handler, går tur, slapper af, arbejder og bliver dygtigere. I slutningen af 2021 stod næsten 80 procent af kvarteret færdigt, mens den sidste del forventes færdig i 2024.

Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S er et selvstændigt selskab, der ejes af Carlsberg (25%), PFA (30%), Topdanmark (22,5%) og PenSam (22,5%).

Læs mere

 
 
 

Taulov Dry Port – moderne lager- og logistikejendomme

Transport- og logistiksektoren bliver i disse år mødt af ny teknologi, nye løsninger og innovation, og behovet for konkurrencedygtige og hurtige leveringsformer til virksomheder og forbrugere har aldrig været større. Taulov Dry Port vil med sin placering i et europæisk knudepunkt sikre den danske transport- og logistiksektor nye muligheder for at optimere deres transportværdikæder gennem koblingen af flere transportformer i en nytænkt kombination.

Taulov Dry Port er et stort multimodalt transport- og logistikcenter tæt på motorvejsnettet (E20/E45), jernbanen, Fredericia Havn og Billund Lufthavn. I Taulov Dry Port opfører og tilbyder vi fleksible og moderne lager- og logistiklejemål. Lejemålene udlejes med fleksibilitet i enheder fra 2.000 m² til små og store virksomheder, nationale og internationale. 

Taulov Dry Port er et joint-venture mellem havneselvskabet ADP A/S og PFA

Læs mere

OKFPFA – friplejehjem og seniorboliger med OK-Fonden

Der er behov for nye løsninger i takt med, at vi står overfor demografiske udfordringer. Antallet af danskere over 80 år forventes at vokse med knap 160.00 personer de kommende 10 år, svarende til en vækst på 54 procent. Det lægger et pres på de kommunale servicetilbud om at sikre det gode seniorliv. PFA ønsker at bidrage til at løfte denne opgave for at sikre et trygt, aktivt og godt seniorliv.

Ved at samle flere typer boliger til en lille bydel , skaber OK-Fonden og PFA nye og anderledes muligheder for fælles aktiviteter og samspil. Kombinationen med senior- og plejeboliger som naboer giver mulighed for, at man kan blive i sin private bolig livet ud – og få hjælp af plejehjemmets medarbejdere, hvis det bliver nødvendigt.

Læs mere

 
 
 

PFA Bostad – bæredygtige  boliger i Sverige  

Behovet for bæredygtige boliger i Norden er kraftigt stigende. Derfor udvikler og renoverer PFA Bostad boligejendomme i større svenske byer med et mål om at skabe et blandet byliv, hvor personer fra forskellige sociale lag kan bo side om side. Udover social udvikling og et mere bæredygtigt samfund er der fokus på ejendommenes totaløkonomi. Ejendommene vil blive bygget med henblik på energieffektivitet, et minimalt CO² aftryk, optimalt indeklima, samt øget brugertilfredshed og velvære. PFA Bostad blev etableret i juni 2019 og er 100 procent ejet af PFA Pension. 

Læs mere

Devonshire Square – moderne kontorer centralt i London

PFA er medejer af det historiske ejendomskompleks, Devonshire Square, der ligger i City of London kun et stenkast fra Liverpool Street Station. Dele af ejendommen er under udvikling med kontor- og gårdarealer samt facader. Alt forventes færdigt i år 2024, hvorefter ejendommen vil være i top stand. 
Devonshire Square ejendommen er fra 1768, hvor den blev brugt som lager til opbevaring af råsilke, stykgods og tekstiler. Flere lagerbygninger blev bygget til frem til år 1820, hvor ejendommen fik det udtryk, som folk kender i dag. Nu tilbyder Desvonshire Square moderne kommercielle kontorlokaler, barer og restauranter, en bred vifte af faciliteter, og et årligt eventprogram. 

Læs mere