Vi bygger

PFA Ejendomme udvikler, ombygger og renoverer projekter i både ind-og udland. De mange erfaringer i processen bliver opsamlet i byggeprogrammer, der sikrer at den nyeste viden inden for bæredygtigt byggeri, udvikling af nye byområder samt nye ejendomskoncepter opsamles og deles i PFA og resten af ejendomsbranchen. Her kan du læse mere om de forskellige udviklingsprojekter, vi er en del af. 

Nordø – øen midt i København

Et nyt byområde ser snart dagens lys i Nordhavn. PFA opfører 115 boliger, 2 erhvervsdomiciler og et hotel på Nordø. Èn hovedgade forbinder Nordø med resten af Århusgadekvarteret, mens der mellem bygningerne bliver anlagt mindre stræder. Langs kajkanten hele vejen rundt om øen, etableres der en bred promenade. Det bliver nemt at komme til og fra Nordø – uanset retning. Københavns centrum og brokvartererne når du let med den nye metrolinje. Skal du nord- eller sydpå, er S-toget i gåafstand.

Læs mere

Stigsborg – Aalborgs grønneste bydel

Stigsborg er et af Danmarks største kystnære byudviklingsprojekter og en helt ny bydel på Limfjordens solside. Rig på oplevelser og fællesskab. Nærhed til alt det, der giver sammenhæng i hverdagen – og helt tæt på Aalborg centrum. Her er der tid til liv.

Læs mere

Gartnerbyen – Odenses grønne hjerte

Nye, moderne og bæredygtige lejeboliger, ejerlejligheder og townhouses opført i de bedste materialer. Når bydelen står færdig i 2025, vil Gartnerbyen stå som et nyt, grønt kvarter, der forbinder Bolbro og Vesterbro. Området spreder sig over 140.000 kvadratmeter og huser flere hundrede boliger af forskellige typer og størrelser.

Læs mere

 

Stejlepladsen – maritim bydel i Københavns Sydhavn

Stejlepladsen er et nyt og bæredygtigt kvarter ved Fiskerihavnen i Københavns Sydhavn. Kvarteret får udsigt til vandet fra tre sider og kommer til at ligge tæt på det store naturområde Sydhavnstippen. Her skal livet leves ved vandet og havnen i en maritim og mangfoldig bydel med almene og private lejeboliger. Boligerne bliver opført i en ny form for klyngebebyggelser, som får udpræget grønne gårdrum og farverige facader i blandt andet genbrugsmaterialer. For at sætte gode rammer om naboskabet er kvarterets stræder og pladser oplagte steder at mødes og perfekt til leg.

Læs mere

Quarterra – Moderne lejeboliger i USA

PFA er, sammen med andre investorer, i gang med at udvikle moderne lejeboliger fordelt over hele USA. Investeringen er forvaltet af den amerikanske manager, Quarterra, som er ekspert i ejendomsudvikling og løbende drift af udlejningsejendomme. Der er tilknyttet adskillige serviceelementer og fællesarealer til ejendommene, og lejerne kan derfor ofte nyde godt af arbejdsstationer til hjemmearbejde i fællesarealet, pool og fitness, biograf- og loungeområde samt pakkelevering- og opbevaring. 

Læs mere