Peder Hasslev stopper som bestyrelsesformand i PFA

Peder Hasslev

Peder Hasslev, der har været i PFA’s bestyrelse siden 2017 og formand siden 2021, stopper i PFA’s bestyrelse den 1. juli 2023. Det har han meddelt på et bestyrelsesmøde i dag, torsdag den 22. juni 2023.

Peder Hasslevs beslutning skyldes, at han for nyligt er blevet adm. direktør i Sveriges største pensionsselskab, Alecta, og han ønsker at fokusere sine kræfter her.

”Det har været et stort privilegium og en spændende opgave at være i PFA’s bestyrelse. Jeg er stolt over de resultater, PFA har leveret til kunderne de seneste år. PFA har med Ole Krogh Petersen i spidsen et stærkt team af medarbejdere og er snart klar med en ny strategi, som jeg tror meget på, og som jeg glæder mig til at følge eksekveringen af fra Sverige,” siger Peder Hasslev.

Den nuværende næstformand for bestyrelsen, Jacob Holbraad, vil være midlertidig bestyrelsesformand for PFA, indtil en ny varig formand er fundet.

”På vegne af bestyrelsen vil jeg gerne sige mange tak til Peder for en stor indsats og et rigtig godt samarbejde. Peder er indbegrebet af integritet, og han har samtidig et stærkt strategisk blik, som har ledt PFA i den rigtige retning. Vi har nu igangsat en proces med henblik på at finde en ny bestyrelsesformand, og vi vil melde ud, når det er på plads,” siger Jacob Holbraad.